آلمان

  • قاره: اروپا
  • پایتخت: برلین
  • واحد پول: ورو (€) (EUR)
  • زبان رسمی: آلمانی
  • شهرهای مهم: برلین - هامبورگ - مونیخ - کلن - فرانکفورت
  • جمعیت: .

آلمان (به فرانسویAllemagne) (به آلمانیDeutschland) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانیBundesrepublik Deutschland)، نام بین‌المللی روی نقشه “Germany” کشوری در قاره اروپا با پایتخت برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد.[۲] مساحت آن ۳۵۷٬۳۸۶ کیلومتر مربع است و جمعیت آن ۸۳/۷ میلیون نفر است.

نخستین حضور جامعهٔ انسانی در سرزمین امروزی آلمان به حدود ۱۳۰٬۰۰۰ تا ۲۳۰٬۰۰۰ سال پیش و انسان‌های نئاندرتال بازمی‌گردد. رمی‌ها نخستین گروه از انسان‌های متمدن بودند، که در آلمان ساکن شدند. تا سال ۸۰۰ میلادی آلمان حکومت مقتدری نداشت و مورد تاخت و تاز همسایه‌ها بود. در این سال شارلمانی توانست کشورهای رم را متحد کند، اما این اتحاد کوتاه مدت بود. از سرزمین‌های زیر فرمان او سه پادشاهی شکل گرفت، که یکی از آن‌ها به آلمان امروزی انجامید. نخستین پادشاه آلمانی‌زبان در این سرزمین، لودویگ شاه آلمانی بود. دیگر کشورها از آن پس، مردم این سرزمین را با زبان آلمانی می‌شناختند. پس از این دوره حکومت به امپراتوری مقدس روم رسید، این دوره که بیش‌تر سده‌های میانه را در بر می‌گیرد، با قدرت گرفتن کلیسای کاتولیک همراه بود. ظهور کلیسای پروتستان و مارتین لوتر را می‌توان از رویدادهای مهم آن زمان برشمرد. پس از آن در اوایل قرن ۱۹ام امپراتوری پروس از اتحاد مناطق آلمانی در کنگره وین شکل گرفت. با پایان جنگ جهانی اول، قیصر مجبور به استعفا شد، این دوره تا برآمدن فاشیسم را دوران جمهوری وایمار می‌نامند. با بدتر شدن وضعیت اقتصادی در آلمان پس از جنگ جهانی اول و گسترش نژادپرستی، حزب نازی در این کشور به قدرت رسید. این حزب تا پایان جنگ جهانی دوم و شکست آلمان در این کشور حاکم بود. پس از جنگ جهانی دوم، کشور آلمان، به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شد، تا در سال ۱۹۹۰ آلمان غربی و شرقی متحد شده و جمهوری فدرال آلمان را تشکیل دهند.

آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی است و ۱۶ ایالت دارد، که می‌توانند در برخی مسایل مستقل عمل کنند. آلمان اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و در جای ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولی یورو به‌شمار می‌رود. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت اند.

آلمان در دو جنگ جهانی اول و دوم نقش برجسته‌ای داشت و در پی این دو جنگ آسیب‌های فراوانی را متحمّل شد. پس از پایان جنگ با وام‌هایی که از کشورهای متفق گرفت، توانست کشور را بازسازی کند. جمهوری فدرال آلمان اکنون یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج به علاوه یک بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

ویزای آلمان | با دعوت‌نامه، شرایط سخت، هزینه‌ها، انواع و نکته مهم

 

سخت ترین ویزای کشور های حوزه شینگن ، در حال حاضر ویزای شینگن آلمان می‌باشد. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر گذارترین مدارک ویزای المان می‌باشند. ۲۱ روز کاری بعد از حضور در دفتر ویزامتریک جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک ویزای آلمان، جواب ویزا برای شما صادر می‌شود.

 

شرایط اخذ ویزای آلمان:

 

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای آلمان عباتند از:

۱. تمکن مالی:

 تمکن مالی برای ویزای آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب:

 منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای آلمان شما ریجکت خواهد شد.

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

 منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل وارد شده و مدت زمان و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

۴. تاریخچه سفری:

 لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر می‌شود.

 

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان در ایران، توسط کارگزاری ویزامتریک انجام می‌شود. پس از ثبت نام در سایت Visametric و تعیین نوع ویزا، می‌توانید وقت سفارت خود را تعیین کنید. وقت سفارت ویزای المان حدودا برای ۴۵ روز پس از ارسال درخواست در دسترس است.

 

هزینه ویزای آلمان

هزینه درخواست ویزای المان در گروه مسافرتی ویزالند، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این فقط هزینه درخواست است و پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت، به عهده متقاضی می‌باشد. در صورتی که فقط به تعیین وقت سفارت المان نیاز داشته باشید، باید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.

 

انواع ویزای آلمان

با توجه به هدف متقاضی از سفر به آلمان، ویزای آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست ویزای آلمان مربوط به ویزای توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی آلمان:

 در حال حاضر، با توجه به تعداد پناهندگان ایرانی در آلمان، ویزای توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی المان بیشتر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی آلمان:

 معتبر ترین دانشگاه ها در کشور المان وجود دارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر ارائه کنید. پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

۳. ویزای کاری آلمان:

 از شرایط اخذ ویزای کاری آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار ویزای کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه می‌باشد.

 

مدارک ویزای آلمان

 

مدارک ویزای آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

*فرم درخواست ویزای آلمان

*پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

*رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

*سند ازدواج

*کلیه اسناد ملکی

*گواهی اشتغال به کار

*گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

*گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

*رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

*ارائه دعوت نامه معتبر

 

ریجکت ویزای آلمان:

 

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی
  • سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال
  • ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین
  • ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

 

رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن:

 

رفع ریجکت ویزای المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

 

مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان:

 

حدودا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر ویزامتریک، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید.

 

ویزای آلمان با دعوتنامه:

 

مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوت‌نامه معتبر است. دعوت نامه می‌تواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز می‌کند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.

سفارت آلمان در ایران:

سفارت آلمان در ایران در آدرس تهران، خیابان فردوسی، نبش کوچه برلن واقع شده است. خدمات کنسولی و ویزای سفارت آلمان به عهده دفتر کارگزاری ویزامتریک می‌باشد. جهت مراجعه به این دفتر می‌توانید در روزهای شنبه تا جمعه حتی روز‌های تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ به آدرس تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، ساختمان شیراز مراجعه کنید.