اتریش

  • قاره: اروپا
  • پایتخت: وین
  • واحد پول: یورو (€)
  • زبان رسمی: آلمانی -اسلوونیایی -کرواتی -مجاری
  • شهرهای مهم: وین
  • جمعیت: ۸٫۸۵۷٫۹۶۰

اتریش تلفظ فرانسوی (به فرانسویAutriche) نام این کشور است. نام آلمانی آن یعنی اۊستِررایش برگرفته از دو واژه اۊستر (شرق) و رایش (قلمرو و پادشاهی) است که در مجموع این نام به معنی پادشاهی شرقی است.

پیشتر در سرزمین‌های اسلامی، از جمله ایران، نام این کشور را نَمْسا (و در ایران گاه نَمْسه) می‌گفتند. در اسناد دوره قاجار و پیش از آن، واژهٔ نَمسا یا نَمسه به کشور اتریش اشاره دارد؛ حتی زبان آلمانی را نیز زبان نَمْسَوی یا نَمْساوی می‌خواندند،چراکه در آن دوره که هنوز کشور امپراتوری آلمان یکپارچه به وجود نیامده بود، امپراتوری‌های نمسا و پروس (و به‌ویژه نمسا) پرقدرت‌ترین و نام‌آورترین کشورهای آلمانی‌زبان، و در نتیجه، نماد این مردمان بودند. اصل واژهٔ نمسا روسی (و یا شاید به بیان دقیقتر اسلاوی) است و به معنای گنگ. روس‌ها خارجی‌ها را با این نام می‌خواندند و به تدریج صرفاً در مورد مردم آلمانی‌زبان و بالاخره در اشاره به مردم مهم‌ترین کشور آلمانی‌زبان آن دوران —اتریش — به‌کار رفت. اکنون هم در زبان‌های اسلاوی (برای نمونه: به روسی неме́цкий، بلغاری немски، چکی němčina، لهستانی niemiecki، اسلواکی nemčina، اسلونیایی nemščina، اوکراینی німецька) و حتی زبان‌های غیر اسلاوی اروپای شرقی (مانند مجاری német، رومانیایی nemţeşte)، این واژه یا شبیه آن به‌کار می‌رود. واژهٔ نمسا در زبان‌های عربی و ترکی و فارسی هم برگرفته از نام روسی آن است.هنوز هم در زبان عربی به‌جای اتریش یا همانندهای آن، از واژهٔ نَمسا استفاده می‌شود.

پیش از سده‌های میانه، رومیان، اتریش کنونی را نوریکوم می‌نامیدند. نام اتریش از دوره شارلمانی باقی‌ماند. اتریش تا سالیان درازی هویت سیاسی مستقلی نداشت و در سده‌های میانه بخشی از شاهنشاهی روم به‌شمار می‌آمد.

در پایان سدهٔ ۱۳ رودلف هابسبورگ بر اتریش کنونی چیره شد و دودمان هابسبورگ از آن پس تا سده بیستم میلادی بر اتریش فرمان راندند. پس از فروپاشی امپراتوری مقدس روم در سال ۱۸۰۶، امپراتوری اتریش تشکیل شد. در ۱۸۶۷ امپراتوری دوگانه اتریش-مجارستان شکل گرفت که بعد از شکست دولت‌های محور در جنگ اول جهانی به چند بخش تقسیم شد.

پس از فروپاشی امپراتوری اتریش-مجارستان، جمهوری اول اتریش در ۱۱ نوامبر ۱۹۱۸ شکل گرفت اما دوام چندانی نیاورد و در سال ۱۹۳۳ انگلبرت دولفوس حکومتی با گرایش‌های فاشیستی برپا کرد و حکومت دولت فدرال اتریش را تشکیل داد. در ۱۹۳۸ هیتلر کشور اتریش را در عملیات آنشلوس به آلمان منضم کرد. بعد از پایان جنگ دوم جهانی اتریش به اشغال متفقین درآمد و از ۱۹۵۵ به صورت جمهوری فعلی درآمد.

ویزای اتریش | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و اطلاعات جامع

 

ویزای اتریش را می‌توان یکی از سخت ترین ویزای کشورهای حوزه شینگن دانست. وقت سفارت اتریش مصاحبه ندارد و شما فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری باید به دفتر کارگزاری ویزای این کشور مراجعه کنید. گردش حساب و تمکن مالی تاثیرگذار ترین مدارک ویزای شینگن اتریش می‌باشند.

 

شرایط اخذ ویزای اتریش

 

با توجه به اینکه وین ۵ سال متوالی به عنوان بهترین شهر دنیا انتخاب شده است و به همین دلیل تعداد زیادی از ایرانیان در این کشور پناهنده شده اند، مراحل بررسی مدارک و اعطای ویزای اتریش به ایرانیان با جدیت و دقت بالایی انجام می‌پذیرد. در ادامه نکاتی را برای شما آماده کرده ایم که شاید این‌ها را در جایی نبینید.

ارائه تاریخچه سفری قابل قبول: تاریخچه سفری، به افسران ویزای اتریش ثابت می‌کند که شما توریست هستید و پیش از اتریش، از کشورهای دیگری نیز بازدید کرده اید. همچنین تاریخچه سفری به افسران ویزا ثابت می‌کند که شما پس از مدت زمان سفر به اتریش، به کشور محل اقامت خود بازمی‌گردید.

گردش حساب ۳ ماه اخیر متقاضی: منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات متقاضی در ۳ ماه گذشته ملاک افسران ویزا می‌باشد. دریافت گردش حساب از متقاضی، به منظور بررسی مراودات مالی ایشان می‌باشد.

تمکن مالی: میزان تمکن مالی ایده آل ویزای اتریش، برای هر نفر بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می‌باشد. توجه داشته باشید که زمانی که به یکباره مبلغ بالای وارد حساب شما می‌شود، باید به سفارت اتریش سند معامله مطابق همان مبلغ ارائه کنید.

نامه اشتغال به کار و سابقه بیمه تامین اجتماعی: به منظور اعتماد به بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود، گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه تامین اجتماعی دریافت می‌شود.

ارائه دعوت نامه: در صورتی که دعوت‌نامه داشته باشید، شانس بالایی در اخذ ویزای اتریش خواهید داشت. دعوتنامه می‌تواند از سوی یک دوست، اعضای خانواده و یا یک شرکت ارسال شود. مدت زمان اقامت متقاضی حتما باید در متن دعوت‌نامه ذکر شود.

 

وقت سفارت اتریش

 

پروسه وقت سفارت اتریش در ایران توسط کارگزاری VFSGlobal انجام می‌شود. وقت سفارت اتریش مصاحبه ندارد و شما فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری باید به دفتر وی اف اس گلوبال مراجعه کنید. هزینه وقت سفارت اتریش در گروه مسافرتی آلین گشت ۲۰۰ هزار تومان می‌باشد. نزدیک ترین وقت سفارت اتریش، ۳ ماه پس از ارسال درخواست می‌باشد که در صورت ارائه دعوت‌نامه و یا درخواست برای ویزای پزشکی، ممکن است برای ۱ هفته بعد نیز برای شما تعیین شود.

برای حضور در دفتر VFSGlobal اتریش باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید. این دفتر در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۷ فعال می‌باشد.

 

قیمت ویزای اتریش

 

قیمت درخواست ویزای اتریش در گروه مسافرتی آلین گشت۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه شامل دریافت وقت سفارت، پر کردن فرم شینگن اتریش، بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت، واچر هتل و غیره می‌باشد. توجه داشته باشید که پرداخت تمامی هزینه های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

 

مدت زمان جوابدهی به ویزای اتریش

 

حداکثر ۱۴ روز کاری پس از ارائه مدارک و انگشت نگاری در دفتر VFSGlobal جواب درخواست ویزای اتریش برای شما صادر می‌شود که برای دریافت جواب ویزا حتما باید به همراه رسید دریافتی و کارت شناسایی در دفتر کارگزاری ویزای اتریش شخصا حضور داشته باشید.

 

مدارک ویزای اتریش

 

مدارک ویزای اتریش باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان آلمانی ترجمه شود. توجه داشته باشید که مدارک ویزای اتریش با دقت کامل بررسی می‌شود. حتما به مطابقت بین گردش حساب و تمکن مالی دقت داشته باشید.

لیست مدارک ویزای شینگن اتریش به شرح زیر است:

? فرم درخواست ویزای اتریش

? گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه های قبلی

? رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

? اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

? اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

? نامه اشتغال به کار

? گواهی اشتغال به تحصیل

? ارائه دعوت نامه (در صورت وجود)

? رزرو بلیط رفت و برگشت

? واچر هتل

 

ریجکت ویزای اتریش

 

ریجکت ویزای اتریش وجود ندارد. در صورتی که مدارک شما دارای نقص باشد و یا نیاز به ارائه مدارک بیشتر باشد، سفارت اتریش به شما مهلت ۵ روزه ارسال مدارک می‌دهد و در صورتی که مدارک را تحویل ندهید، ویزا به شما اعطا نمی‌شود ولی ریجکت هم نمی‌شوید.

 

رفع ریجکت ویزای اتریش و اعتراض به رد شدن ویزای اتریش

 

با توجه به اینکه ویزای اتریش ریجکت ندارد، پس اساسا رفع و ریجکت و اعتراض به رد شدن ویزای اتریش هم نخواهد داشت!

 

انواع ویزای اتریش

 

با توجه به هدف متقاضی از سفر به اتریش، ویزای اتریش در انواع مختلفی صادر می‌شود. ویزای توریستی، کاری و تحصیلی محبوب ترین ویزای اتریش می‌باشند که در ادامه به بررسی آن ها می‌پردازیم:

ویزای توریستی اتریش:

شرط اخذ ویزای توریستی اتریش، گردش حساب، تمکن مالی و یا ارائه دعوت نامه می‌باشد. با ویزای توریستی اتریش می‌توانید در هر ۶ ماه تا ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای تحصیلی اتریش:

برای گرفتن ویزای تحصیلی اتریش، حتما باید از یک مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی دعوت نامه ارائه دهید. پس از اتمام مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی اتریش حتما باید این کشور را ترک کنید.

ویزای کاری اتریش:

در صورتی که یک شرکت و یا کارفرما اعلام نیاز به نیروی خارجی داشته باشد، شما می‌توانید با گرفتن دعوت نامه از ایشان اقدام به دریافت ویزای کاری کنید.

 

سفارت اتریش در ایران

 

سفارت اتریش در آدرس تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶ واقع شده است اما خدمات کنسولی خود را به دفتر VFSGlobal واگذار کرده است. برای حضور در دفتر وی اف اس گلوبال باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان موسوی، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید.